Showa
Sanke
Shiro-utsuri
Japanse koi ontwikkeling Dainichi Showa
Ontwikkeling van Dainichi showa uit de SuperMonster bloedlijn. Als nisai een lengte van 56 cm, tijdens de groeiseizoen was ze al 65cm met een imposante sumi ontwikkeling..
Japanse koi ontwikkeling Isa Showa
Ontwikkeling van een top kindai showa aangekocht bij Isa. Als nisai een lengte van 59 cm en als sansai uit mudpond gekomen op 70cm.
Japanse koi ontwikkeling Sakai Fish Farm Sanke
Ontwikkeling van een hoge kwaliteit Sanke, Stardust bloedlijn. Als tosai was het één van de grootste van haar bloedlijn op 39cm en heeft bij ons doorgegroeid. Nu als nisai nog geen jaar later is ze al 58cm!
Japanse koi ontwikkeling Omosako Shiro-utsuri
Ontwikkeling van een prachtige Shiro-Utsuri van Omosako (Black Panda) die in de mudpond mocht blijven. Als tosai al een mooie lengte van 33cm en als nisai 49cm met een prachtige skin en body.
Japanse koi ontwikkeling Omosako Shiro-utsuri
Ontwikkeling van een prachtige Shiro-Utsuri van Omosako (Black Panda) die in de mudpond mocht blijven. Als tosai al een mooie lengte van 33cm en als nisai 48cm met een prachtige skin en body.
Japanse koi ontwikkeling Sekiguchi Showa
Ontwikkeling van de kashira showa van Sekiguchi 2019. Nisai op 54 cm en als sansai uit mudpond gekomen met een lengte van 64cm.
Japanse koi ontwikkeling Momotaro Showa
Evolutie van Mako showa aangekocht op een leeftijd van 6 maanden, na 3 jaar uitgegroeid tot een kanon van 80cm.