Shusui
Showa
Sanke
Kohaku
Chagoi
Benigoi
Shiro-utsuri
Japanse koi ontwikkeling Ogata Shusui Tanaka
Ontwikkeling van een prachtige Shusui aangekocht op Ogata auction van de Tanaka bloedlijn. Van 37cm naar 55cm als Nisa, waarbij de body en skin mooi ontwikkelt heeft.
Japanse koi ontwikkeling Dainichi Showa SuperMonster
Azukari resultaat van de hoogste niveau showa je bij Dainichi kan verkrijgen. Als nisai enorm groot op 63cm en nu als sansai 74cm met een goeie toename in body. Skin is ook langzaam aan het verbeteren.
Japanse koi ontwikkeling Momotaro Showa Mako
Evolutie van Mako showa aangekocht op een leeftijd van 6 maanden, na 3 jaar uitgegroeid tot een kanon van 80cm.
Japanse koi ontwikkeling Sakai Fish Farm Sanke Stardust
Ontwikkeling van een hoge kwaliteit Sanke, Stardust bloedlijn. Als tosai was het één van de grootste van haar bloedlijn op 39cm en heeft bij ons doorgegroeid. Als nisai nog geen jaar later was ze al 58c en nu als sansai 69cm met enorm goeie toename in body.
Japanse koi ontwikkeling Dainichi Kohaku SuperKohaku
Japanse koi ontwikkeling Momotaro Showa Super Mako
Nog één van onze Beglian Azukari resultaten. Deze koi heeft zich op elke vlak verbetert van nisai naar sansai. Met een hele mooie groei van 11cm. Allemaal dankzij onze eigen voer!
Japanse koi ontwikkeling Ogata Chagoi Marusaka
Ontwikkeling van een Ogata chagoi uit de Marusaka bloedlijn. Van 66cm als nisai naar 73cm als sansai, prachtige ontwikkeling van de fukurin die steeds dikker wordt.
Japanse koi ontwikkeling Ogata Benigoi Taiho
Evolutie van de hoogste kwaliteit ginrin Benigoi bij Ogata (Taigo bloedlijn). Gekocht op 67cm als nisai en nu een mooie 74cm als sansai. Deze koi heeft al een enorme body maar moet nog enorm verbreden!
Japanse koi ontwikkeling Dainichi Toyota Shiro-utsuri SP.Butta
Ontwikkeling van een extreme Shiro-Utsuri van Dainichi Toyota (Sp.Butta) die in onze faciliteiten heeft gegroeid. Als nisai een mooie lengte van 55cm en nu als young sansai 66cm. Ongeloofelijk groei met echt een extreme brede body!
Japanse koi ontwikkeling Isa Showa
Ontwikkeling van een top showa aangekocht bij Isa. Als nisai een lengte van 57 cm en als sansai uit mudpond gekomen op 66cm.
Japanse koi ontwikkeling Isa Showa
Ontwikkeling van een top kindai showa aangekocht bij Isa. Als nisai een lengte van 59 cm en als sansai uit mudpond gekomen op 70cm. Na nog een groei seizoen 82cm als yonsai!
Japanse koi ontwikkeling Dainichi Showa
Ontwikkeling van Dainichi showa uit de SuperMonster bloedlijn. Als nisai een lengte van 56 cm, tijdens de groeiseizoen was ze al 65cm met een imposante sumi ontwikkeling..
Japanse koi ontwikkeling Omosako Shiro-utsuri
Ontwikkeling van een prachtige Shiro-Utsuri van Omosako (Black Panda) die in de mudpond mocht blijven. Als tosai al een mooie lengte van 33cm en als nisai 49cm met een prachtige skin en body.
Japanse koi ontwikkeling Omosako Shiro-utsuri
Ontwikkeling van een prachtige Shiro-Utsuri van Omosako (Black Panda) die in de mudpond mocht blijven. Als tosai al een mooie lengte van 33cm en als nisai 48cm met een prachtige skin en body.
Japanse koi ontwikkeling Sekiguchi Showa
Ontwikkeling van de kashira showa van Sekiguchi 2019. Nisai op 54 cm en als sansai uit mudpond gekomen met een lengte van 64cm.