/Over ons
Over ons
Bio Security
/Over ons

Wie zijn wij?

thekoicompany bedrijf

TheKoiCompany is een Belgische koi handelaar en is een dochteronderneming van Turbo's Hoet, dat door Alfred Hoet in 1974 werd opgericht. Sindsdien is Turbo's Hoet uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 1500 werknemers en is een one-stop-shop voor de Europese bedrijfswagenindustrie (trucks, trailers, turbo's, onderdelen en leasing). Alfred is altijd door koi gepassioneerd geweest en deze passie heeft hij aan twee van zijn kleinzonen doorgegeven en zo werd TheKoiCompany in leven geroepen.

Met twee gepassioneerde broers aan het roer en met meer dan 9 jaar ervaring in de japans koi Industrie, is TheKoiCompany een echt familiaal bedrijf dat de mede koikichi's ("Koi gekken") wilt opleiden, passioneren en Europa de grootheid van de Koi hobby wilt aanleren. TheKoiCompany wilt DE nummer één referentie van Europe voor de hoogste kwaliteit koi en producten zijn. Voor ons zijn het niet de volumes die tellen, maar de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Wil je dus in West-Vlaanderen japanse koi kopen zit je aan het juiste adres.

Waar staan we voor?

-

De nummer één partner zijn voor de high-end koi hobbyisten en professionelen.

-

Enkel koi aankopen waarin we echt in geloven en bij ons zouden kunnen blijven zwemmen als hobbyist. Ook de klant de optie geven om zijn koi verder door te laten groeien in onze extreme opgroeifaciliteiten.

-

Koi aanbieden met de hoogste waarschijnlijkheid dat hun kwaliteit door de jaren heen stijgt, maar ook met het hoogste potentieel om in waarde toe te nemen.

-

Algemeen de kwaliteit van koi in Europe verhogen. "Less is more", niet enkel voor de ontwikkeling van je vissen, maar ook voor de algehele gezondheid van jouw visbestand.

-

Het opleiden van Koi Kichi van Europa.

-

Koi leveren met onberispelijke gezondheid. Lees hiervoor ook gerust ons artikel over bio-security. Jouw toekomstige juwelen zijn perfect veilig bij ons.

-

No-nonsense mentaliteit. Enkel verkopen van producten (medicatie, filtratie, voedsel en materiaal) waar wij echt in geloven en hun geld ook effectief waard zijn.